Excel vs. Cirqll – Hoe ons systeem jouw werk makkelijker maakt

Welkom bij de eeuwige strijd tussen de gevestigde reus Excel en de underdog… Cirqll! Het is een bekend scenario: je start met een simpel Excel-lijstje voor je klantgegevens, overtuigd dat je de controle behoudt. Daar is Excel voor gemaakt, toch? Maar al snel verandert die ‘eenvoudige’ lijst in een labyrint van tabbladen, formules en verspreide bestanden. Kan dat niet anders? 

Waarom klantenbeheer in Excel niet werkt (en in Cirqll wel)

Denk je aan Excel, dan denk je aan de flexibiliteit om rijen en kolommen naar hartenlust in te vullen. Prachtige grafieken en de mogelijkheid om eindeloos data te filteren. Maar… Hoe vind ik snel de contactgegevens van mijn afspraak? Waar was die laatste versie van het klantenbestand ook alweer opgeslagen? Wie heeft de meest recente wijzigingen aangebracht? Hoe kan ik onderweg verder werken? Hoe bereken ik mijn kansen?

 

Hier komt Cirqll om de hoek kijken – een CRM-systeem dat zowel eenvoudig en overzichtelijk als effectief en snel is. Wat bundelen we bij Cirqll? Alles voor echt goed relatiebeheer! Van klantgegevens tot contactmomenten, van verkoopkansen tot taken, opdrachten, belangrijke contracten en zelfs een landkaart. Voeg daarbij actuele notities, verslagen en cruciale bijlagen. Vergeet de chaos van meerdere mappen; Cirqll is jouw centrale en mobiele assistent voor klantenbeheer, bereikbaar op ieder moment en op elke locatie via onze app.  

Minuten lang scrollen versus een persoonlijk dashboard

We zullen het niet ontkennen: Excel heeft door de jaren heen naam gemaakt als betrouwbare tool en is een vast onderdeel geworden van de werkdag van vele ondernemers en hun team. Maar in al die jaren is Excel nauwelijks veranderd, terwijl de wereld dat wel deed. Alles om ons heen gaat sneller en verder. IN die dynamische wereld hebben we behoefte aan eenvoud, overzicht en maatwerk. Dat alles biedt Cirqll in een persoonlijk dashboard. Alleen dat wat voor jou op dit moment relevant en belangrijk is, laat Cirqll aan je zien. Klantherinneringen, urgente taken en openstaande leads, allemaal op één plek en in één blik.

Een volle inbox versus realtime teamwork

Eenvoud, overzicht en gebruiksgemak. Maar wat maakt Cirqll nou nog meer speciaal? Naadloze samenwerking! Zeg vaarwel tegen het bombardement van interne mailtjes, telefoontjes en aapjes na elk klantcontact. Met Cirqll breng je je teamgenoten direct op de hoogte binnen het CRM-systeem. Taken toewijzen aan elkaar op geselecteerde momenten en bij specifieke klanten? Een fluitje van een cent. Zo werk je Damen met een team als een geoliede machine, waarbij iedereen op elk moment weet wat er speelt.

Klantbeheer met één klik

Dus, of je nu in de trein onderweg bent naar een belangrijke klant of aan je koffie nipt in het lokale café, met Cirqll heb je je gehele kantoor én die van je klanten in je zak. Laten we eerlijk zijn: Excel is fantastisch, maar voor dynamisch klantenbeheer? Daar heb je een CRM voor nodig die met je meedenkt, meebeweegt en meegroeit met jouw bedrijf. Cirqll is die partner. Wacht niet langer en bevrijd jezelf van die rommelige spreadsheets. Welkom in de wereld van Cirqll, waar overzicht en gemak regeren! 

Plan een demo

Laat je gegevens achter en we nemen zo snel mogelijk contact op om een demo in te plannen.