Thuis, treinend of tropisch: Hoe kwam het team van Cirqll de zomer door?

De Cirqll zomer!

Om te kunnen presteren moet je de batterij opladen. Ook bij Cirqll namen daarom we in de vakantie tijd voor rust en ontspanning. We zijn ontzettend blij dat iedereen succesvol heeft kunnen bijtanken en delen daarom graag de vakantieverhalen van het team.

Roy

Onze Roy heeft goed vertoefd in het land van de laars. Samen met zijn vriendin begon hij de reis in Toscane, vanuit waar hij een kleine roadtrip ondernam richting verschillende prachtige historische plaatsen aan de Toscaanse kust. Daar genoot hij van de heerlijke Italiaanse keuken en de interessante cultuur. Wel viel het hem op dat het erg droog was; het meer stond historisch laag. 

Quentin

Droog was het ook op de bestemming van Quentin: Portugal. Samen met zijn zus bezocht Quentin zijn familie en ging hij naar een festival. Volgens hem waren de temperaturen in het verre westen ‘tropisch’ te noemen. Ondanks de hitte heeft hij lekker kunnen bijtanken. Ook is hij halverwege augustus nog eens gaan kamperen met zijn familie. Dit alles heeft ervoor gezorgd dat wij een uitgeruste Quentin op kantoor terugzien!

Bart

Voor warm weer hoef je niet naar Zuid- of West-Europa, ontdekte Bart. Hij ging met zijn gezin naar Drenthe. Daar kwam hij een oude bekende tegen: corona – helaas niet het biertje. Toch liet Bart zich niet tegenhouden om te genieten van zijn vakantie: familie, inspirerende boeken en ook gewoon even helemaal niks. Welkom terug, Bart!

Rob

Kort na Bart vertrok Rob met zijn vrouw en twee zoons naar Zuid-Frankrijk. Verschillende Franse gebieden werden vereerd met een bezoekje van dit gezelschap, waarbij ze genoten van de zon en de zee. Zo bestond Robs vakantie uit veel dagtripjes, bootje varen en dobberen op zee. Vol hernieuwde energie staat Rob ook weer achter het roer bij Cirqll!

Youri

Onze pientere Youri koos ervoor om gebruik te maken van het voordelige treinaanbod in Duitsland. Voor slechts een paar euro kon hij naar Berlijn. De reis was niet zo comfortabel als gehoopt – veel warmte en weinig zitplaatsen – maar was het zeker waard. In de Duitse hoofdstad werd zijn geduld beloond met lekker eten en halve liters bier. Daar proosten we bij Cirqll op!

Niek

Het is altijd fijn als iemand op het huis past. Bij Cirqll is dat Niek geweest: Hij had een groot deel van zijn verlof ingezet bij de geboorte van zijn zoon, waardoor hij zijn vakantieplannen nu even in de ijskast liet staan. Hij heeft het fort van Cirqll uitstekend bewaakt; dankjewel, Niek!

En nu?

Bij Cirqll staan we te popelen om weer lekker hard aan de slag te gaan met het volledige team. Inmiddels is de roadmap voor het najaar klaar en wordt er hard gewerkt aan nieuwe updates. Ook zullen we in de komende maanden verschillende klantverhalen naar buiten brengen. Houd hiervoor onze online kanalen in de gaten!

De vakantieperiode zit er op, maar eigenlijk zijn we bij Cirqll nooit gestopt met reizen… we blijven samen onderweg naar nieuwe uitdagingen, doelen en meer werkplezier in ondernemend Nederland! 

Klantbeheer is geen kunst.

Met een systeem dat echt gebruiksvriendelijk is.
Ieder systeem kán het, maar Cirqll dóét het.

Plan een demo

Laat je gegevens achter en we nemen zo snel mogelijk contact op om een demo in te plannen.