Klantbeheer in het MKB.
Heb jij jouw prioriteiten helder?

Koffiezetten, mails checken, dagplanning maken… en we zijn los. Voor je het weet ben je druk aan het typen, klikken en bellen. De hele werkdag door ben je continu onbewust je prioriteiten aan het heroverwegen en aanpassen. Nieuwe meldingen, appjes en klanten krijgen voorrang, terwijl andere taken op de lange baan worden geschoven. Eén onderdeel is hier het meest de dupe van: het klantenbeheer. 

“Hoe is het?” – Een informeel belletje, een koetjes-en-kalfjes-gesprek, een hartelijke handdruk… Dergelijke ‘taken’ bungelen onderaan de prioriteitenlijst bij de gemiddelde MKB’er. Het warme klantcontact – en vaak ook nog eens gezellig – verwatert, koelt af en wordt zelfs koud. Jij vergeet je klanten, je klanten vergeten jou. Contact is snel afgekoeld, maar niet snel weer opgewarmd. Pas als iemand een contract opzegt wordt het belangrijk genoeg om erachteraan te gaan. Maar dan is het al te laat.

Natuurlijk kan dit anders. Stel je een systeem voor dat met je meedenkt, een tool die je herinnert aan wat écht belangrijk is. Jouw assistent in klantcontact en -opvolging. De hulp die relatiebeheer eenvoudig en weer leuk maakt. Dat zijn wij.

Dat is Cirqll.

Dit zeggen onze klanten

Het belang van klant- en relatiebeheer voor het MKB.
Is jouw klant al koning?

Excel-sheets, volgeschreven notitieboekjes, geplakte memo’s of zelfs uit het hoofd: we hebben het allemaal voorbij zien komen in het MKB, deze manieren van klantbeheer. Maar wie écht overzicht wil in zijn werk, ontkomt er niet aan om een digitaal CRM-systeem te gebruiken voor zijn of haar klant- en relatiebeheer. CRM-software zorgt ervoor dat je zicht houdt op je werkprocessen, kansen en taken – maar bovenal op je klanten.

Rustig relatiebeheer en ontspannen overzicht.
Speciaal voor het MKB.

CRM’s zijn er in alle soorten en maten (en prijsklassen). En het aanbod blijft groeien. Steeds meer nieuwe functionaliteiten en hippe designs verschijnen op de markt, maar meer is niet altijd beter. Meer mogelijkheden zorgen vaak juist voor minder overzicht. 

Bij Cirqll geloven we in comfortabel klantenbeheer, met een compact overzicht en een rustig design. Eenvoudig in gebruik, met alleen functies die je echt nodig hebt. Simpel en doeltreffend.

Zet je werk in Cirqll, en laat het los. Cirqll houdt het overzicht, zodat jij ruimte hebt voor andere zaken die je belangrijk vindt.

Rust in je werk is rust in je hoofd. Zo draagt Cirqll bij aan een ontspannen werkhouding – én fijne vrije tijd.

Het dashboard

De status van je kansen, opdrachten en contracten in één oogopslag. Direct je prioriteiten scherp. Cirqll doet het voor je.

Het klantalarm

Houd je contacten warm en leuk. Iemand al lang niet meer gesproken? Je krijgt vanzelf een seintje. Cirqll is je geheugen.

De landkaart

De locaties van je klanten, kansen en nieuwe markten in beeld. Stippel de beste route uit. Cirqll is je gids.

Het dagoverzicht

Elke dag een kort lijstje met de belangrijkste taken in je mailbox. Direct klaar om aan de slag te gaan. Cirqll zet het voor je klaar.

De functies van Cirqll.

Zo haal jij het beste uit je klantbeheer.

Cirqll, iets voor jou?

Cirqll is dé eenvoudige tool voor klant- en relatiebeheer. Minder gedoe, meer overzicht. Slimme suggesties, duidelijke besturing en rustige opmaak maken je werk leuker.

Wil jij weten hoe Cirqll het klantenbeheer van werkend Nederland een stukje makkelijker maakt? Ervaar het zelf! Je kunt al starten vanaf 1 gebruiker.

Cirqll is er voor het MKB.
Cirqll is er voor jou.

Wil jij ervaren hoe Cirqll MKB’ers helpt met ondernemen?
Je kunt al starten vanaf 1 gebruiker. Ervaar het nu zelf.