Appart

Snelheid en duidelijkheid. Dat is wat Cirqll het Limburgse Full service marketingbureau Appart vooral oplevert. Het vertrouwen dat dit bedrijf had in het eenvoudige CRM betaalde zich dubbel en dwars uit. “We hebben zo veel meer overzicht. In twee klikken heb je A-klanten en leads in beeld en heb je een mooie export.”

Inzage in topklanten

Yvonne is accountmanager bij Appart en verantwoordelijk voor de binnendienst. “Dat betekent dat ik onder meer de automatisering en leads uitzoek en implementeer, de stagiaires leidt en de buitendienst op pad stuur.”

Voor haar functie is het belangrijk om te weten wie de topklanten van Appart zijn en waar zij zich bevinden. “Die inzage hadden we eerst niet”, geeft Yvonne aan. “Het CRM dat we toen gebruikten was Zoho. Maar daarmee was het heel lastig om de topklanten te kunnen bepalen en om in te zien waar we upsell konden genereren. Elke actie was een hele tijdrovende klus.”

Cirqll onderscheidt zich door zijn eenvoud

4.7/5

Yvonne
Appart

Overstappen waard

Na een gesprek met Niek ontstond het vertrouwen in Cirqll. Het bleek de overstap waard. “Cirqll biedt snelheid en duidelijkheid. Snel importeren en exporteren, zonder gedoe met verschillende formats of het aanpassen van lijstjes. Het inzien in welke industrie onze klanten zich bewegen is ook zeer waardevol. Handig, en zeer gebruiksvriendelijk.”

Yvonne noemt haar favoriete functies. “Ik start altijd met de landkaart. Daar kijk ik het meest op, voor het overzicht. Daarnaast gebruik ik de import- en exportfunctie ook heel veel binnen mijn functie. En we zijn momenteel bezig om de abonnementen in Cirqll te zetten, daarbij gebruiken we de klantalarmen.”

Bijtijds en simpel

“Cirqll onderscheidt zich door zijn eenvoud”, gaat Yvonne verder. “Natuurlijk moet je als Cirqll meegaan met CRM-gerelateerde vraagstukken, maar het is wel belangrijk om lekker basic te blijven. Blijf bij je leest.” Eenvoudig en toch heel duidelijk. Het is voor Yvonne reden genoeg om namens Appart het cijfer 8 uit te delen aan Cirqll. “Wij zijn tevreden!”

Over Appart

Appart is een full-service marketing- en communicatiebureau in Roermond. Er werken 34 mensen in deze organisatie, van designers tot copywriters en programmeurs. “Voor elk marketingvraagstuk kun je bij ons terecht.”

Plan een demo

Laat je gegevens achter en we nemen zo snel mogelijk contact op om een demo in te plannen.