Het Paleis

Dat het hebben van een CRM-systeem niet alleen handig is voor digitale dienstverleners of computerexperts, wordt door verschillende klanten van Cirqll bewezen. Juist door Cirqll eenvoudig en overzichtelijk te houden, kan iedereen het gebruiken. “Het kost even tijd om de stap te maken, maar het is zeker de moeite waard.”

Inzicht krijgen

Hanny gaat verder: “Het belangrijkste voor mij was om inzicht te krijgen in wat we aan het doen zijn, dus om de pijplijn van onze projecten inzichtelijk krijgen. Ik wil ook weten waar iedereen mee bezig is en welke klanten we in beeld hebben. Niet alleen ná het versturen van een offerte, maar ook juist ervoor.” Via-via vond Hanny samen met collega Inge de oplossing bij Cirqll.

Momenteel mis ik niets, het werkt eigenlijk perfect

4.7/5

Hanny
Het Paleis

Overzicht en rust

“Cirqll geeft overzicht en rust. Momenteel mis ik niets, het werkt eigenlijk perfect.” Uiteraard heeft Hanny een favoriete functie. “Dat is het kunnen omzetten van een kans in een officiële opdracht. Een hele eenvoudige functie, maar het geeft mij heel veel informatie.” Hanny geeft aan nog niet alles uit Cirqll te hebben gehaald wat mogelijk is. “Mijn doel is om straks met één druk op de knop mijn belangrijkste overzicht te kunnen zien. En om documenten, zoals pdf-bestanden, aan het CRM-systeem te koppelen. Dit is in Cirqll allemaal mogelijk, ik moet het alleen nog even uitvogelen en toepassen.” Vanuit Cirqll ondersteunen we Hanny daarbij.

De moeite waard

Zou Hanny de overstap naar een CRM-systeem als Cirqll aanraden aan andere ondernemers en organisaties? “Ja, gewoon doen. Als je nog geen CRM-systeem hebt, is het handig om zoiets op te bouwen. Het kost wel even tijd, maar het is zeker de moeite waard. Het is geen eenmalige aanschaf. Op een gegeven moment kun je niet meer zonder.”

Over Het Paleis

Bij Het Paleis verzorgen we projectmatige en particuliere inrichting. We ontwerpen en verzorgen de vloeren, wanden, plafonds, verlichting, raambekleding – eigenlijk alles van A tot Z – voor huizen en kantoren. 

Plan een demo

Laat je gegevens achter en we nemen zo snel mogelijk contact op om een demo in te plannen.