IBMA Solutions

Het opbouwen en gebruiken van een relatienetwerk, is van cruciaal belang voor het succes van ondernemers. Dit geldt zeker voor ZZP’ers. Maar hoe houd je je netwerk warm, inzichtelijk en geordend? Simpel, met Cirqll. “Het werkt snel en eenvoudig, ook op mobiel!”

Gat in de markt

Bij de start van zijn onderneming keek Matthijs naar verschillende CRM-systemen, waaronder Zoho. “Veel CRM-systemen zijn gericht op grote bedrijven en bieden duizenden opties. Dat werkt niet voor mij als startende ondernemer.”

Op den duur kwam Matthijs in contact met Bart. “Zo ontdekte ik Cirqll. Wat mij direct beviel is hoe eenvoudig Cirqll is. Voor ZZP’ers en kleine bedrijven is het volgensmij erg interessant. Ik wil ontzorgd worden en in dat opzicht doet Cirqll het erg goed.”

Voor ZZP'ers en kleine bedrijven is het volgens mij erg interessant

4.7/5

Matthijs de Graaf
IBMA Solutions

Structuur en gebruiksvriendelijk

Matthijs gaat verder: “Cirqll helpt mij goed bij het structureren van taken. Vooral voor het maken van snelle notities en het noteren van zaken die ik in de toekomst moet doen, zoals telefoontjes plegen. Een belafspraak over drie weken kan ik met notitie in Cirqll zetten en er verder niet meer aan denken. Ook vind ik het handig dat wanneer ik een bedrijfsnaam invoer, deze direct wordt opgezocht via de KvK-koppeling.” Matthijs concludeert: “Cirqll is een gebruiksvriendelijk CRM dat mij uitstekend helpt bij mijn bedrijfsactiviteiten.”

Over IBMA Solutions

Kort geleden startte Matthijs de Graaf zijn eigen bedrijf: IBMA Solutions. “Ik ontwikkel en verbeter applicaties voor bedrijven. Ik richt me voornamelijk op het automatiseren van bedrijfs processen en het verbeteren van verouderde software”, vertelt hij. “Dat betekent software op maat (her)schrijven, applicaties met elkaar laten praten via API-koppelingen, en dergelijke. Het is een vrij technische baan.” 

Plan een demo

Laat je gegevens achter en we nemen zo snel mogelijk contact op om een demo in te plannen.