Innomads

Geen onnodige buttons en geen belemmerende info. Cirqll was een verademing voor Daniek van Innomads. Eerst ging alles via Excel, “maar dit is zoveel makkelijker”, vertelt Daniek over het gebruik van Cirqll. “Ik kan het iedereen aanraden. Het bespaart zoveel tijd.” 

Beter overzicht bij groei

De diensten van Innomads zijn, in deze groeiende digitale maatschappij, ronduit populair. “Toen we begonnen, hadden we genoeg aan een Excel-bestand. Maar zodra je meer klanten krijgt heb je een beter overzicht nodig.” Via Rob kwam Daniek bij Cirqll terecht. Bij haar eerste ervaring met het nieuwe CRM-systeem had ze wel wat hulp nodig. “Het was zoeken. Ik wilde gelijk duidelijk krijgen wat handig was. Met hulp van Rob is dat nu helemaal helder.” 

Op aanraden van Daniek werkt Cirqll nu aan een makkelijkere introductie van nieuwe gebruikers, een soort stappenplan. “Het hele idee van dit CRM is dat het simpel is en je geen tijd verspilt aan onnodige dingen. Dan moet de introductie dat ook zijn.” Ook heeft ze een tip voor een nieuwe, handige functionaliteit: “Een urensysteem zou heel veel toegevoegde waarde geven!” 

Zodra je meer klanten krijgt, heb je een beter overzicht nodig

4.7/5

Daniek
Innomads

Een CRM voor meer klantenbinding

Hoewel het urensysteem (nog) mist, ziet Innomads alleen maar voordelen in de functionaliteiten die Cirqll nu al biedt. “Voor ons zijn de kansen heel handig, daar moeten we nog meer mee gaan werken. Ook de kaart is heel leuk, vooral als je veel verschillende klanten hebt. Maar de klantdetailpagina is mijn ultieme favoriet. De mogelijkheid om zelf gegevens in te vullen en labels toe te voegen is superhandig. Je kunt hierdoor makkelijker zorgen dat iemand op de hoogte is wanneer jouw plan moeten worden overgenomen.” 

Maar dat is niet het enige waarom Daniek die functionaliteit zo waardeert. Net als Cirqll vindt Innomads klantenbinding erg belangrijk. “Dus de datum van een bruiloft of verjaardag zijn cruciale details voor ons. Zo kunnen we erop inspelen en een betere persoonlijke connectie maken”, vertelt Daniek. Cirqll heeft het werk van Innomads een stuk eenvoudiger gemaakt!

Over Innomads

Innomads is als digitaal marketingbureau werkzaam in allerlei sectoren. “We helpen organisaties in onder meer tuinmeubelen, kantoorinrichting, horeca, sportscholen en zorg.” Het bureau zorgt voor online vindbaarheid en zichtbaarheid van deze bedrijven, bijvoorbeeld via Google Ads of Meta.

Plan een demo

Laat je gegevens achter en we nemen zo snel mogelijk contact op om een demo in te plannen.