IPA Bedrijfsmanagement

Het simplisme overtuigde IPA Bedrijfsmanagement om voor Cirqll te kiezen. Joost, adviseur en specialist informatiebeveiliging bij IPA, vertelt: “We waren op zoek naar een heel simpel en doeltreffend CRM-systeem. Dat hebben we gevonden.” 

Registreren en relateren

IPA Bedrijfsmanagement werkt met verschillende typen klanten. Deze registreerde het bedrijf voorheen in Excel. “En op zich is daar niets mis mee”, zegt Joost, “maar Excel heeft zijn beperkingen. Zodoende gingen we op zoek naar een CRM dat makkelijker is in registratie en het relateren van zaken.”

IPA Bedrijfsmanagement heeft veel andere CRM-systemen bekeken. Joost werd telkens niet enthousiast. “Allemaal gaven ze hetzelfde gevoel: te complex voor wat wij ermee willen.” Toen maakte hij kennis met Rob. “Het eerlijke verhaal is dat Rob ontzettend enthousiast vertelde over zijn product, Cirqll. Na de demo was ik ervan overtuigd dat het product potentie had. Cirqll was compact, klein en simpel. Precies wat we zochten.” 

Cirqll was compact, klein en simpel

4.7/5

Joost
IPA Bedrijfsmanagement

Contacten en kansen

IPA Bedrijfsmanagement heeft een heldere, afgebakende behoefte en gebruikt daarom niet alle features van Cirqll. “Waar wij Cirqll voor gebruiken”, vertelt Joost, “is simpelweg het registreren van onze contacten en het aanmaken van kansen, waardoor we hier inzicht in verkrijgen.” Joost sluit niet uit dat het zo blijft. “Voor nu is het klanten, contactpersonen en kansen, maar in de toekomst willen we ook iets met contracten doen in Cirqll. En wie weet nog meer.” IPA Bedrijfsmanagement is een tevreden klant, beaamt Joost. “Ik denk dat Cirqll erg goed geslaagd is in hun kernwaarde, het simplisme.”

Over IPA Bedrijfsmanagement

“Wij houden ons bezig met het implementeren van systemen voor informatiebeveiliging en voor kwaliteits- en bedrijfsmanagement bij organisaties”, vertelt Joost over de werkzaamheden van IPA Bedrijfsmanagement. “Dit doen we op een pragmatische manier. Uiteindelijk willen onze klanten zich certificeren.

Plan een demo

Laat je gegevens achter en we nemen zo snel mogelijk contact op om een demo in te plannen.