NexR

“Bij Cirqll denk ik aan simpel”, vertelt Marjo, optimum consultant bij NexR in Enschede. NexR koos voor gebruik van Cirqll wegens het gemak dat het biedt. “Niet te veel onnodige features. Die simpelheid gaf voor ons de doorslag.” 

De twijfel voorbij

Voor NexR bleek overzicht houden een uitdaging. “We hadden vaak het gevoel dat we dingen waren vergeten. We werkten met Outlook, Excel en aparte lijstjes. Maar dit bood niet genoeg rust in ons werk.” Toen werd Cirqll ontdekt. “Vooraf hadden we wat twijfel, omdat we een van de eersten waren”, geeft Marjo toe. “Inmiddels zien we hoe goed het werkt. En alles wordt continu ontwikkeld en verbeterd. Cirqll geeft ons inzicht, overzicht en rust. Maar ook overdraagbaarheid. Je hebt namelijk de mogelijkheid om alles in het systeem te zien, wat betekent dat je niet voor elke kleinigheid hoeft te bellen.

Cirqll geeft ons inzicht, overzicht en rust

4.7/5

Marjo
Consultant, NexR

Over NexR

NexR coacht en adviseert teams en organisaties om ‘in het optimum’ te komen en te blijven. Waardevolle connecties spelen daarin een grote rol. “Connecties gaan over mensen, maar ook over verbinding tussen de teams, de bedoeling, de structuur en de strategie van een bedrijf.”

Plan een demo

Laat je gegevens achter en we nemen zo snel mogelijk contact op om een demo in te plannen.