Pixelpanters

Gebruiksgemak. Dat is een unique selling point van Cirqll. Tenminste, als het aan Pixelpanters ligt. “Cirqll is superoverzichtelijk, makkelijk en gebruiksvriendelijk. Geen poespas, gewoon overzicht en weten wat je taken zijn. Daar is een CRM-systeem voor bedoeld. 

Geen toeters en bellen

“Ik heb hiervoor in de autobranche gewerkt, daar gebruikten we SAM. Dat is een CRM voor automotive”, legt Joost uit. Het werkt prima, maar werd ervaren als te omslachtig: “Te veel toeters en bellen”, noemt hij het. “Het had veel functionaliteiten, maar eigenlijk gewoon te veel. Daardoor werd het soms onoverzichtelijk.” Cirqll heeft een stuk meer – daar heb je ‘m weer – gebruiksgemak. Joost illustreert het mooi: “Als ik iemand bij Pixelpanters zou gaan inwerken en ik moet hem of haar Cirqll uitleggen, dan is dat zo gedaan.” 

Overzicht, samenhang en eenvoud. Dat is Cirqll.

4.7/5

Joost
Accountmanager, Pixelpanters

Labels als favoriete functie

“Mijn favoriete functie van Cirqll zijn de labels, die vind ik erg handig”, gaat Joost verder. Pixelpanters gebruikt de labels met name in hosting-contracten. “Wanneer ik labels op een klant ‘plak’, heb ik vervolgens in één overzicht precies dat wat ik aan het zoeken ben. Zoals welke contracten live zijn gegaan in 2022.” Cirqll maakt het werk bij Pixelpanters een stuk makkelijker, aldus Joost.  “Overzicht, samenhang en eenvoud. Dat is Cirqll.

Over Pixelpanters

Pixelpanters is een bureau voor webdesign en contentdevelopment in Deventer. Onder meer advies en ondersteuning bij marketing en communicatie, maar ook copywriting en vormgeving vallen onder hun diensten. Ze maken inmiddels een halfjaar gebruik van Cirqll. 

Plan een demo

Laat je gegevens achter en we nemen zo snel mogelijk contact op om een demo in te plannen.