Eenvoudig en effectief relatiebeheer

Het CRM-systeem voor ZZP'ers en MKB'ers

Verken de mogelijkheden van ons CRM-systeem en ervaar hoeveel tijd je overhoudt met deze eenvoudige tool voor effectief relatiebeheer.

Relatiebeheer vereenvoudigd

Ervaar de rust en het overzicht met Cirqll

De meeste CRM-systemen hebben een overvloed aan functies die je als zzp’er of mkb’er eigenlijk helemaal niet nodig hebt. Cirqll heeft al deze toeters en bellen rigoureus geschrapt. Wat overblijft is een overzichtelijk CRM met daarin alles wat jij nodig hebt effectief relatiebeheer. Niks meer, niks minder.

Meer structuur en overzicht in jouw relatiebeheer

Alles overzichtelijk op één plek

Omdat al jouw relaties overzichtelijk in ons CRM staan, hoef je nooit meer te twijfelen over waar je bepaalde informatie kunt vinden of welke leads nog moeten worden opgevolgd. Alles wat je nodig hebt vind je moeiteloos terug in Cirqll. Een ware opluchting.

CRM is onmisbaar voor je relatiebeheer omdat:

Deze bedrijven ervaren nu zowel rust als overzicht dankzij Cirqll

Ontdek, net zoals deze bedrijven, hoe een helder overzicht resulteert in sterke klantrelaties en een doeltreffendere opvolging van leads in je pijplijn.

Deze zzp’ers willen nooit meer zonder Cirqll

Ervaar net als deze zzp’ers hoe overzicht leidt tot sterke relaties met klanten en effectievere opvolging van leads in je pijplijn.

Cirqll zorgt ervoor dat je gefocust blijft op wat er écht toe doet

Rust in je hoofd, bedrijf en weekend

Start je dag op een productieve manier door een blik te werpen in je CRM en te ontdekken welke relaties, afspraken en taken vandaag jouw prioriteit hebben. Met dit handige overzicht zul je nooit meer uit het oog verliezen welke relaties en contacten opvolging nodig hebben. 

 

 

Ons dashboard

Een gestructureerd klantbeheer voor meer productiviteit en gegarandeerde nauwkeurigheid bij al je afspraken met klanten.

Het klant-alarm

Vergeet nooit meer een klant, actiepunten en langetermijnafspraken met klanten. 

Communicatie met de klant gemakkelijk toevoegen

Werk moeiteloos de informatie bij over leads en klanten na klantcontact. Cirqll garandeert dat er niets over het hoofd wordt gezien.

Koppel Cirqll aan Outlook of Gmail

Met slechts 2 klikken voeg je je belangrijkste e-mailgesprekken en je werkagenda toe aan Cirqll.

Lopende kansen in één overzicht

Zie wat er gebeurt met elke mogelijke opdracht of contract in je pijplijn.

Het financieel dashboard

Zie gemakkelijk of je op koers ligt om je (jaarlijkse) omzetdoelen te halen.

Overzichtelijke klantkaart

Als je op weg bent naar een klant, kijk dan in één oogopslag langs welke (potentiële) klanten je komt.

Altijd overzicht onderweg

Perfect voor onderweg en voor gebruikers die ’s avonds op de bank nog even iets willen controleren op hun smartphone of iPad.

Of je nu 8.215 leads, klanten en contactpersonen in Cirqll zet, het zal altijd overzichtelijk blijven

Als het aantal leads, contacten en klanten blijft groeien, is dat goed nieuws! Normaal gesproken wordt het welsteeds uitdagender om alle klantcommunicatie netjes en gestructureerd te bewaren.

Cirqll is de ideale oplossing voor onze gebruikers. Het biedt extra controle en je hoeft je nooit meer voor het hoofd te slaan omdat je een belangrijke lead bent vergeten op te volgen. Kortom: met een CRM-systeem verloopt jouw relatiebeheer soepel en efficiënt.

30 minuten rondleiding

Binnen 1 minuut kun je álles testen

Ervaring van bedrijven

” Als ondernemer spreek je veel klanten en contacten.
En in die gesprekken maak je afspraken of spreek je af om ergens op terug te komen.
Cirqll houdt me scherp en bij de les.
Door het simpele gebruik en de dagelijkse reminder van mijn afspraken, zorgt Cirqll ervoor dat ik niets vergeet en dat ik ook mijn collega’s meeneem. Van harte aanbevolen! “

5/5
Mariëlle

Horizon Netwerk

“ Tot voor kort had ik de illusie dat ik alle relaties wel in mijn hoofd had. Had ik ook. Tot ik binnen 2 jaar ineens 18 collega-trainers had. Dan is Excel ineens zo 2016. 🙂
We wilden een simpel, doeltreffend en praktisch CRM-systeem. Geen fratsen, geen onnodige tierlantijnen. Precies zoals wij zijn. Cirqll is een schot in de roos! Fijn systeem. “

5/5
Richard van Kray

Sales vanuit je hart

” Ik vind het echt een wereld van verschil nu ik Cirqll gebruik voor de opvolging van leads. Ik zet ze in Cirqll en krijg vanzelf een reminder als ik in actie moet komen. Ik gebruik nu voor het eerst een CRM, maar ik vrees dat ik nooit meer zonder kan. “

5/5
Maud Ebbekink

ConsumPsy

“ Cirqll helpt ons om contacten en acties te stroomlijnen . Geen ondelringe vragen: “heb jij dit al gedaan?”, “heb jij al gebeld?”. Het is duidelijk in het programma te zien. Het geeft mij rust en overzicht. “

5/5
Eefje Van Keeken

Horizon netwerk

” Rust en overzicht, dat is wat Cirqll claimt en ook daadwerkelijk brengt. Wij (NexR) zijn echt heel erg blij met dit CRM-systeem, voor ons een plek waar alles samenkomt en nog steeds simpel blijft. Daarnaast is de samenwerking met de heren Sauer 🙂 ook erg fijn: ze zeggen wat ze doen én doen wat ze zeggen. “

5/5
Marjo Eekers

NexR

” Wat een overzicht en eenvoud. Een lekker makkelijk en handzaam systeem om je leads bij te houden en ervoor te zorgen dat je collega’s weten waar je mee aan de slag bent geweest. Zo weet de ene hand altijd wat de ander doet. Niet meer altijd moeten onthouden maar gewoon even inloggen als je een seintje krijgt. Cirqll geeft rust! “

5/5
Lot Heij

Horizon netwerk

Wil je snel aan de slag met Cirqll? Wij helpen je op weg!

Vind je het een uitdaging om een CRM-systeem in te stellen als je hier nog geen ervaring mee hebt?

Tijdens een demonstratie krijg je een uitleg over het eenvoudig en snel toevoegen van alles in Cirqll. Het gaat je verbazen hoe gemakkelijk het is. Durf je de uitdaging aan?

Gebruik je nu een ander CRM-systeem?
Wij helpen je gemakkelijk om de data over te zetten.

Wat kost rust én overzicht in je relatiebeheer?

Met slechts enkele tientjes kun je genieten van een rust in je hoofd en meer overzicht in je klantbeheer.

Jaar

Cirqll Basis

15,30 per gebruiker per maand.

Betaal per jaar en ontvang 10% korting.

Cirqll Plus

21,60 per gebruiker per maand.

Betaal per jaar en ontvang 10% korting.

Veel gestelde vragen aan Cirqll

Slimme vraag! Cirqll is een Nederlands CRM dat is ontwikkeld door Nederlandse ondernemers. Zij weten uit eigen ervaring wat ondernemers nodig hebben om hun relatiebeheer te optimaliseren en de opvolging van leads keurig netjes bij te houden. Alles wat je nodig hebt voor een opgeruimd hoofd en bedrijf zit in Cirqll. Niks meer, niks minder. Hierdoor blijft alles eenvoudig en kun jij met een paar kliks klantinformatie vinden en toevoegen. Klik, kik, klaar.

Doe vooral wat voor jou werkt! Maar merk je dat je huidige aanpak tegen beperkingen aanloopt? Stroomt je hoofd over met dingen die nog ‘even’ moeten? Dan is een CRM-systeem een slimme manier om het overzicht terug te brengen in je hoofd, klantbeheer, klantcommunicatie en de opvolging van leads in je pijplijn. 

Je werkdag wordt makkelijker als alle informatie netjes bij elkaar staat in het CRM-systeem. Even inloggen en je kunt alles terugvinden: informatie over (potentiële) klanten, gemaakte afspraken, aflopende klantcontracten, verkoopkansen en welke taken met bloedspoed gedaan moeten worden.

Kortom: je werkt efficiënter én je geeft klantbeheer een positieve boost. Je zit erbovenop zónder dat het je extra tijd kost. Win-win!

Ons CRM-systeem beheerst de kunst van het weglaten. Het bevat alleen wat jij als ondernemer nodig hebt voor klantbeheer. Cirqll werkt zo logisch en intuïtief dat je niet fout kunt klikken. Het spreekt allemaal voor zich.

Wil je eerst met eigen ogen zien hoe Cirqll werkt? We laten het graag zien in een gratis demo. Ga je liever zelf op onderzoek uit in het CRM-systeem? Dan kun je Cirqll 10 dagen gratis testen. Je hoeft géén bankgegevens in te vullen, dus het is écht helemaal vrijblijvend.

Alles wat in Cirqll staat, blijft in Cirqll staan. De gegevens worden absoluut niet gedeeld met andere bedrijven. En ons CRM-systeem staat op een veilige server die 24/7 wordt gemonitord. Je kunt dus met een gerust hart ons CRM gebruiken.

Stuur een e-mail naar info@cirqll.nl of bel 085 016 33 56. Dan heb je snel antwoord op je vraag.

Hé daar, heb je nog andere vragen? Je kan altijd een mail sturen naar info@cirqll.nl of bel 085 016 33 56. Je krijgt altijd zo snel mogelijk antwoord.

Geef jezelf meer overzicht, of...

…blijf je jezelf dagelijks voor de gek houden omdat je klantinformatie verstoppertje lijkt te spelen in een oneindige oceaan van mapjes en tools op je laptop en mobiel?

Ontdek zelf het effect van een CRM-systeem.
Een demo van 30 minuten is gratis, net als het aanmaken van een proefaccount voor 10 dagen.

30 minuten rondleiding

Binnen 1 minuut kun je álles testen

Plan een demo

Laat je gegevens achter en we nemen zo snel mogelijk contact op om een demo in te plannen.