CRM-systeem voor het MKB

In minder tijd betere klantrelaties opbouwen

Cirqll blijkt een game changer te zijn voor de mkb’ers die al zijn overgestapt. Ontdek ook hoeveel gemak het jullie kan opleveren.

Een CRM voor het MKB zonder fratsen

Makkelijk in gebruik. Beloofd!

De meeste CRM-systemen voor het mkb hebben triljoen overbodige functies die het gebruik ervan vooral ingewikkelder maken. Vreemd, want een CRM is juist bedoeld om meer overzicht, inzicht en ruimte in je hoofd en bedrijf te creëren.

Ons CRM is bewust een simpel systeem van een oer-Hollands bedrijf. Wij weten wat mkb’ers nodig hebben om klantbeheer goed aan te pakken en de samenwerking tussen collega’s te stroomlijnen. Die functionaliteiten zitten in ons CRM. Niks meer, niks minder.

Alle klantinformatie en afspraken veilig opgeslagen in één centraal systeem

Werk soepel samen met collega’s

Staan de klantgegevens in het CRM? Dan hoef je nooit meer collega’s te storen met de vragen: “Heb jij al gebeld?”, “Wat heb je afgesproken met de klant?” en “Jij zou die taak toch doen, of was het iemand anders?” Alle antwoorden vind je in Cirqll: wat een opluchting! 

En nog 3 redenen waarom een CRM onmisbaar is voor mkb’ers:

Cirqll is het CRM-systeem van deze bedrijven en zzp’ers

Ervaar net als deze mkb’ers hoe overzicht en inzicht leidt tot optimaal klantbeheer en saleskansen.

Cirqll houdt je scherp op klantbeheer en sales

Gebruik het CRM als startpunt van een productieve werkdag. Je zal ervaren dat het verbazingwekkend simpel is om bovenop je klantbeheer te zitten en je pipeline te vullen zónder dat je het extra tijd kost. Log in op Cirqll en zie in één oogopslag bij welke klanten opvolging nodig is. Doe je ding en ga daarna verder met je ‘gewone’ taken.

Kansen in 1 overzicht

Zie de status en voortgang van elke kans en klant.

Attentie: klant-alarm!

Vergeet nooit meer een klant, actiepunten en langetermijnafspraken met klanten. 

Pro-actieve workflow

In een handomdraai alles noteren van leads en klanten. Cirqll zorgt ervoor dat je niets vergeet.

Optimaal samenwerken met collega’s

Alle klantinformatie op één plek betekent heldere onderlinge communicatie met klanten.

Dashboard

Overzicht in je klantbeheer. Werk productiever en kom altijd op tijd je afspraken met klanten na.

Financieel dashboard

Zie in één oogopslag of jullie op schema zitten om (jaarlijkse) omzetdoelen te behalen.

Interactieve kaart

Ga je op bezoek bij een klant? Check welke (potentiële) klanten op de weg ernaartoe liggen.

Mobiele app

Ideaal voor onderweg en actievelingen die ‘s avonds op de bank nog iets willen checken.

Hebben jullie er genoeg van om overal en nergens klantinformatie te noteren?

Cirqll is compleet en toch heel makkelijk in gebruik. Met ons CRM-systeem werkt elke collega op dezelfde manier om gegevens, afspraken en taken te noteren. Het is glashelder hoe alles werkt en het is simpel om klantinformatie terug te vinden. Oók als het gaat om iets wat een ander heeft ingevoerd. Wat jullie ook doen in het systeem: het is en blijft overzichtelijk.

30 minuten rondleiding

Binnen 1 minuut kun je álles testen

Ervaring van bedrijven

” Als ondernemer spreek je veel klanten en contacten.
En in die gesprekken maak je afspraken of spreek je af om ergens op terug te komen.
Cirqll houdt me scherp en bij de les.
Door het simpele gebruik en de dagelijkse reminder van mijn afspraken, zorgt Cirqll ervoor dat ik niets vergeet en dat ik ook mijn collega’s meeneem. Van harte aanbevolen! “

5/5
Mariëlle

Horizon Netwerk

“ Tot voor kort had ik de illusie dat ik alle relaties wel in mijn hoofd had. Had ik ook. Tot ik binnen 2 jaar ineens 18 collega-trainers had. Dan is Excel ineens zo 2016. 🙂
We wilden een simpel, doeltreffend en praktisch CRM-systeem. Geen fratsen, geen onnodige tierlantijnen. Precies zoals wij zijn. Cirqll is een schot in de roos! Fijn systeem. “

5/5
Richard van Kray

Sales vanuit je hart

” Ik vind het echt een wereld van verschil nu ik Cirqll gebruik voor de opvolging van leads. Ik zet ze in Cirqll en krijg vanzelf een reminder als ik in actie moet komen. Ik gebruik nu voor het eerst een CRM, maar ik vrees dat ik nooit meer zonder kan. “

5/5
Maud Ebbekink

ConsumPsy

“ Cirqll helpt ons om contacten en acties te stroomlijnen . Geen ondelringe vragen: “heb jij dit al gedaan?”, “heb jij al gebeld?”. Het is duidelijk in het programma te zien. Het geeft mij rust en overzicht. “

5/5
Eefje Van Keeken

Horizon netwerk

” Rust en overzicht, dat is wat Cirqll claimt en ook daadwerkelijk brengt. Wij (NexR) zijn echt heel erg blij met dit CRM-systeem, voor ons een plek waar alles samenkomt en nog steeds simpel blijft. Daarnaast is de samenwerking met de heren Sauer 🙂 ook erg fijn: ze zeggen wat ze doen én doen wat ze zeggen. “

5/5
Marjo Eekers

NexR

” Wat een overzicht en eenvoud. Een lekker makkelijk en handzaam systeem om je leads bij te houden en ervoor te zorgen dat je collega’s weten waar je mee aan de slag bent geweest. Zo weet de ene hand altijd wat de ander doet. Niet meer altijd moeten onthouden maar gewoon even inloggen als je een seintje krijgt. Cirqll geeft rust! “

5/5
Lot Heij

Horizon netwerk

Snel aan de slag in ons CRM-systeem? Wij helpen jullie!

Zien jullie als een berg op om te gaan werken in een (nieuw) CRM-systeem? Begrijpelijk! Daarom maken we het zo makkelijk mogelijk om te starten in Cirqll.

Kies de hulp die bij jou past:

Voor welke optie je ook gaat:
wij garanderen dat je binnen 1 uur de belangrijkste gegevens in Cirqll hebt staan. 

Wat kost het?

Je hebt al een abonnement vanaf 1 gebruiker. Cirqll is dus ook een ideaal CRM-systeem voor zzp’ers en freelancers.

Jaar

Cirqll Basis

15,30 per gebruiker per maand.

Betaal per jaar en ontvang 10% korting.

Cirqll Plus

21,60 per gebruiker per maand.

Betaal per jaar en ontvang 10% korting.

Goed om te weten voordat je een CRM kiest

Goede vraag! Cirqll is een Nederlands CRM dat is ontwikkeld door Nederlandse ondernemers met veel CRM-ervaring. Zij weten uit ervaring wat mkb’ers (en collega’s onderling) nodig hebben om hun klantbeheer te optimaliseren.

De functionaliteiten in het CRM zijn specifiek afgestemd op de wensen en behoeftes van ondernemers en het MKB. Je zet er alles in over je leads en klanten: van contactgegevens tot notities over hun wensen en wie van je team contact heeft gehad. Wel zo handig!

Doe vooral wat werkt voor jullie! Maar bevalt jullie aanpak niet langer omdat je toch tegen beperkingen aanloopt? Dan is een CRM een slimme manier om overzicht terug te brengen in het klantbeheer, klantcontact en potentiële nieuwe projecten.

 

Een werkdag wordt zoveel overzichtelijker als alle informatie overzichtelijk bij elkaar staat in het CRM-systeem. Even inloggen en je kunt alles terugvinden: informatie over (potentiële) klanten, gemaakte afspraken, aflopende contracten, verkoopkansen en hoe taken zijn verdeeld onder je collega’s.

Absoluut: Cirqll is mkb-proof! Houd dus vooral alles bij; ons CRM-systeem is ervoor gemaakt om veel informatie op te slaan. En het blijft altijd overzichtelijk, omdat je kunt filteren op bijvoorbeeld bedrijf, opdrachten, kansen, taken en projecten waar collega’s mee bezig zijn. Het terugvinden van de juiste informatie is simpel.

Cirqll is echt makkelijk in gebruik: het systeem werkt logisch en intuïtief. Iedereen kan eenvoudig klantinformatie bijhouden. Twijfel je toch enigszins en wil je liever met eigen ogen zien hoe Cirqll werkt? We laten het je graag zien in een korte online demo. Wil je liever zelf op onderzoek uit? Dan kun je Cirqll 10 dagen gratis testen.

Alles wat in Cirqll staat, blijft in Cirqll staan. Je gegevens worden absoluut niet gedeeld met andere bedrijven. En ons CRM-systeem staat op een veilige server die 24/7 wordt gemonitord. Je kunt dus met een gerust hart Cirqll gebruiken om je klantbeheer te optimaliseren.

Heb je een vraag die er niet bij staat? Of loop je tijdens het gebruik ergens vast? Stuur een e-mail naar helpdesk@cirqll.nl of bel 085 016 33 56. Dan helpen we je zo snel mogelijk op weg.

Hey scroller, heb je een andere vraag? Stuur gerust een mailtje naar info@cirqll.nl of bel 085 016 33 56. Dan krijg je snel antwoord.

Blijven alle collega's klantinformatie vastleggen op hun eigen manier, of ...

…ga je verkennen hoe Cirqll jullie klantbeheer simpel en overzichtelijk maakt? Een demo van 30 minuten is gratis, net als een proefaccount voor 10 dagen. 

Besluit je over te stappen naar Cirqll’s CRM? Dan regelen we dat je binnen 1 uur de belangrijkste gegevens in ons systeem hebt staan.

30 minuten rondleiding

Binnen 1 minuut kun je álles testen

Plan een demo

Laat je gegevens achter en we nemen zo snel mogelijk contact op om een demo in te plannen.