CRM-systeem voor ZZP'ers

Rust in je hoofd én grip op alle klantcommunicatie

Ontdek hoeveel overzicht, gemak en tijdbesparing een CRM-systeem jou kan opleveren.

Het CRM voor zzp'ers zonder poespas

Precies wat je nodig hebt!

Veel CRM-systemen hebben een overvloed aan functies die je als zzp’er nooit nodig hebt. Cirqll heeft deze extra toeters en bellen rigoureus geschrapt. Wat overblijft is een overzichtelijk CRM met daarin alles wat een zzp’er nodig heeft voor een opgeruimd hoofd en bedrijf. Niks meer, niks minder.

Eindelijk écht structuur en overzicht in klantinformatie

Alles staat in één centraal systeem

Staan de klantgegevens in je CRM-systeem? Dan hoef je je nooit meer af te vragen: “Waar heb ik die informatie gelaten?” en “Welke leads moet ik nog nabellen?” Alle antwoorden vind je in Cirqll: wat een opluchting!

En nog 3 redenen waarom een CRM onmisbaar is voor zzp’ers:

Deze zzp'ers willen nooit meer zonder Cirqll

Ervaar net als deze zzp’ers hoe overzicht leidt tot sterke relaties met klanten en effectievere opvolging van leads in je pijplijn.

Deze zzp’ers willen nooit meer zonder Cirqll

Ervaar net als deze zzp’ers hoe overzicht leidt tot sterke relaties met klanten en effectievere opvolging van leads in je pijplijn.

Cirqll houdt je scherp op wat écht belangrijk is

Overzicht in je hoofd, organisatie en werkdag

Start je dag productief door in je CRM te kijken welke klanten, afspraken en taken vandaag prioriteit hebben. Met dit overzicht verlies je nooit meer uit het oog welke klanten en contacten nu opvolging nodig hebben.Dashboard

Overzicht in je klantbeheer. Werk productiever en kom altijd op tijd je afspraken met klanten na.

Attentie: klant-alarm!

Vergeet nooit meer een klant, actiepunten en langetermijnafspraken met klanten. 

Klantcommunicatie voeg je snel toe

Update eenvoudig de info over leads en klanten na klantcontact Cirqll zorgt ervoor dat je niets vergeet.

Koppel Cirqll aan je e-mail en agenda

In 2 klikken heb jij je belangrijkste mailconversaties en je werkagenda in Cirqll staan.

Kansen op verkoop in 1 overzicht

Inzicht in de status en voortgang van elke potentiële opdracht in je pijplijn.

Financieel dashboard

Zie in één oogopslag of je op schema zit om (jaarlijkse) omzetdoelen te behalen.

Interactieve kaart

Ga je op bezoek bij een klant? Check welke (potentiële) klanten op de weg ernaartoe liggen.

Mobiele app

Ideaal voor onderweg en zpp’ers die ‘s avonds op de bank nog iets willen checken op hun smartphone of iPad.

Al zet je 14.367 leads, klanten en contactpersonen in Cirqll, het is en blijft overzichtelijk

Blijft het aantal leads, contacten en klanten groeien en groeien? Dat is goed nieuws voor je! Maar het wordt ook uitdagender om alle klantcommunicatie netjes en gestructureerd te bewaren.

Cirqll is de redder in nood voor zzp’ers. Je krijgt extra grip op de zaak én je hoeft je nooit meer voor de kop te slaan omdat je een belangrijke lead vergeet op te volgen. Kortom: met een CRM-systeem loopt klantbeheer soepel en gesmeerd.

30 minuten rondleiding

Binnen 1 minuut kun je álles testen

Ervaring van bedrijven

” Als ondernemer spreek je veel klanten en contacten.
En in die gesprekken maak je afspraken of spreek je af om ergens op terug te komen.
Cirqll houdt me scherp en bij de les.
Door het simpele gebruik en de dagelijkse reminder van mijn afspraken, zorgt Cirqll ervoor dat ik niets vergeet en dat ik ook mijn collega’s meeneem. Van harte aanbevolen! “

5/5
Mariëlle

Horizon Netwerk

“ Tot voor kort had ik de illusie dat ik alle relaties wel in mijn hoofd had. Had ik ook. Tot ik binnen 2 jaar ineens 18 collega-trainers had. Dan is Excel ineens zo 2016. 🙂
We wilden een simpel, doeltreffend en praktisch CRM-systeem. Geen fratsen, geen onnodige tierlantijnen. Precies zoals wij zijn. Cirqll is een schot in de roos! Fijn systeem. “

5/5
Richard van Kray

Sales vanuit je hart

” Ik vind het echt een wereld van verschil nu ik Cirqll gebruik voor de opvolging van leads. Ik zet ze in Cirqll en krijg vanzelf een reminder als ik in actie moet komen. Ik gebruik nu voor het eerst een CRM, maar ik vrees dat ik nooit meer zonder kan. “

5/5
Maud Ebbekink

ConsumPsy

“ Cirqll helpt ons om contacten en acties te stroomlijnen . Geen ondelringe vragen: “heb jij dit al gedaan?”, “heb jij al gebeld?”. Het is duidelijk in het programma te zien. Het geeft mij rust en overzicht. “

5/5
Eefje Van Keeken

Horizon netwerk

” Rust en overzicht, dat is wat Cirqll claimt en ook daadwerkelijk brengt. Wij (NexR) zijn echt heel erg blij met dit CRM-systeem, voor ons een plek waar alles samenkomt en nog steeds simpel blijft. Daarnaast is de samenwerking met de heren Sauer 🙂 ook erg fijn: ze zeggen wat ze doen én doen wat ze zeggen. “

5/5
Marjo Eekers

NexR

” Wat een overzicht en eenvoud. Een lekker makkelijk en handzaam systeem om je leads bij te houden en ervoor te zorgen dat je collega’s weten waar je mee aan de slag bent geweest. Zo weet de ene hand altijd wat de ander doet. Niet meer altijd moeten onthouden maar gewoon even inloggen als je een seintje krijgt. Cirqll geeft rust! “

5/5
Lot Heij

Horizon netwerk

Snel aan de slag in ons CRM-systeem? Wij helpen jullie!

Heb je nog nooit een CRM gebruikt en zie je op tegen het instellen ervan?

In een demo krijg je uitleg hoe je alles toevoegt in Cirqll. Het gaat zo simpel en snel dat het je gaat verbazen. Wedden?!

Werk je nu met een ander CRM?
Wij helpen je met het overzetten van de data.

Wat kost het meest eenvoudige CRM-systeem van Nederland?

Je bent slechts een paar tientjes verwijderd van een opgeruimd hoofd en meer overzicht in je klantbeheer.

Jaar

Cirqll Basis

15,30 per gebruiker per maand.

Betaal per jaar en ontvang 10% korting.

Cirqll Plus

21,60 per gebruiker per maand.

Betaal per jaar en ontvang 10% korting.

Goed om te weten voordat je een CRM kiest

Slimme vraag! Cirqll is een Nederlands CRM dat is ontwikkeld door Nederlandse ondernemers. Zij weten uit eigen ervaring wat zzp’ers nodig hebben om hun klantbeheer te optimaliseren en de opvolging van leads keurig netjes bij te houden. Alles wat je nodig hebt voor een opgeruimd hoofd en bedrijf zit in Cirqll. Niks meer, niks minder. Hierdoor blijft alles eenvoudig en kun jij met een paar kliks klantinformatie vinden en toevoegen. Klik, kik, klaar.

Doe vooral wat voor jou werkt! Maar merk je dat je huidige aanpak tegen beperkingen aanloopt? Stroomt je hoofd over met dingen die nog ‘even’ moeten? Dan is een CRM-systeem een slimme manier om het overzicht terug te brengen in je hoofd, klantbeheer, klantcommunicatie en de opvolging van leads in je pijplijn. 

Je werkdag wordt makkelijker als alle informatie netjes bij elkaar staat in het CRM-systeem. Even inloggen en je kunt alles terugvinden: informatie over (potentiële) klanten, gemaakte afspraken, aflopende klantcontracten, verkoopkansen en welke taken met bloedspoed gedaan moeten worden.

Kortom: je werkt efficiënter én je geeft klantbeheer een positieve boost. Je zit erbovenop zónder dat het je extra tijd kost. Win-win!

Ons CRM-systeem beheerst de kunst van het weglaten. Het bevat alleen wat jij als zzp’er nodig hebt voor klantbeheer. Cirqll werkt zo logisch en intuïtief dat je niet fout kunt klikken. Het spreekt allemaal voor zich.

Wil je eerst met eigen ogen zien hoe Cirqll werkt? We laten het graag zien in een gratis demo. Ga je liever zelf op onderzoek uit in het CRM-systeem? Dan kun je Cirqll 10 dagen gratis testen. Je hoeft géén bankgegevens in te vullen, dus het is écht helemaal vrijblijvend.

Alles wat in Cirqll staat, blijft in Cirqll staan. De gegevens worden absoluut niet gedeeld met andere bedrijven. En ons CRM-systeem staat op een veilige server die 24/7 wordt gemonitord. Je kunt dus met een gerust hart ons CRM gebruiken.

Stuur een e-mail naar info@cirqll.nl of bel 085 016 33 56. Dan heb je snel antwoord op je vraag.

Hey scroller, heb je een andere vraag? Stuur gerust een mailtje naar info@cirqll.nl of bel 085 016 33 56. Dan krijg je snel antwoord.

Gun jij jezelf meer overzicht, of...

…blijf je jezelf dagelijks irriteren omdat je klantinformatie niet snel kan vinden in de eindeloze hoeveelheid mapjes en tools op je laptop en mobiel?

Ervaar het overzicht van een CRM-systeem.
Een demo van 30 minuten is gratis, net als een proefaccount voor 10 dagen.

30 minuten rondleiding

Binnen 1 minuut kun je álles testen

Plan een demo

Laat je gegevens achter en we nemen zo snel mogelijk contact op om een demo in te plannen.